Σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Δημοσίευση: 22/06/2015

Σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Στις 14 Ιανουαρίου ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ επένδυσε σε αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου BMW i3, ενώ στις 12 Απριλίου 2015 τοποθετήθηκε το 1ο σημείο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κατάστημα του ηλεκτροφωτισμού στην Νάξο και στις 25 Μαΐου στο κατάστημα του Ηλεκτροφωτισμού Σαντορίνης πλησίον  ΔΕΗ  στα Φηρά Σαντορίνης .

Με δωρεάν παροχή ταχείας φόρτισης ο ΟΜΙΛΟΣ SMK Group μας επιδιώκει την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων , την ενημέρωση της ανάπτυξης της , όπως και την ενημέρωση των πελατών μας στην διάθεση υλικοτεχνικών υποδομών σε εγκατάσταση ταχύ φορτιστή στον χώρο που θα μας υποδείξουν : μελέτη – ηλεκτρική εγκατάσταση – ταχύ φορτιστής – πιστοποιητικό ΔΕΗ

Στην Νάξο όπως και στην Σαντορίνη πραγματοποιώντας μια σειρά   από Σεμινάρια  σε ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες , αρχιτέκτονες μηχανικούς  τον Απρίλιο 2015 αλλά και στους μαθητές του ΕΠΑΛ Σαντορίνης  στις 6 Μαΐου , διαπιστώσαμε το μεγάλο ενδιαφέρον όλων στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

_MG_9164 _MG_9175

Στόχος μας είναι έως τα τέλη Ιουλίου να τοποθετηθούν και στα υπόλοιπα καταστήματα του ομίλου μας στις Κυκλάδες, σημεία φόρτισης Πάρο – Σύρο – Μύκονο όπως και στα μέσα Αυγούστου στην Ζάκυνθο .

Ο ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα γνωρίζει ότι θα του προσφέρεται αφιλοκερδώς  η παροχή ταχύ φόρτισης είτε είναι κάτοικος των πέντε νησιών των Κυκλάδων είτε πραγματοποιεί τις διακοπές του , χρησιμοποιώντας το όχημα του ώστε να περιηγηθεί στο νησί που επέλεξε αφήνοντας πίσω την ηχορύπανση της πόλης κυρίως και έπειτα ακυρώνοντας την μεταφορά της μόλυνσης καυσαερίων στα νησιά μας.

Η μικρές αποστάσεις , όπως και οι στενοί δύσβατοι δρόμοι των νησιών μας όπου μερικές φορές περνούν μέσα από χωριά καταλήγοντας σε καταπληκτικές τοποθεσίες είναι ιδανικοί για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Φανταστείτε , να οδηγείτε  περνώντας στην κυριολεξία δίπλα από το καφενείο ενός παραδοσιακού χωριού, όπου απολαμβάνουν οι θαμώνες του και να μην ενοχλείται καθόλου την στιγμή της απόλαυσης .

Θέση  ταχύ φόρτισης Νάξου

Διευθύνση : Επαρχιακός δρόμος Γαλανάδο  - Χώρας Νάξου Περιοχή Πλάτανος

Τηλ.  εποικ :  22850 26608

Τύπος Ταχυφορτιστή : BMW type 2

Ώρες λειτουργίας  : 08:00 έως 21:00 εκτός Κυριακής

Κόστος φόρτισης : Δωρεάν

Πρόσθετες παροχές : Ώρες λειτουργίας Κατ/τος

IMG_2628

 

Θέση  ταχύ φόρτισης Σαντορίνης

Διευθύνση : Επαρχειακός  δρόμος Φηρών – Καρτεράδου  Σαντορίνης,

Περιοχή Πλησίον ΔΕΗ

Τηλ.  εποικ :  22860 27054

Τύπος Ταχυφορτιστη : HAGER 3f 22kw type 2

Ώρες λειτουργίας  : 08:00 έως 21:00 εκτός Κυριακής

Κόστος φόρτισης : Δωρεάν

Πρόσθετες παροχές : Ώρες λειτουργιας Κατ/τος

IMG_2767 (1)

IMG_2764