Φωτισμός

 

Ο πελάτης που επισκέπτεται ένα από τους εκθεσιακούς μας χώρους έχει την αίσθηση ότι επισκέπτεται κατάστημα κυρίως φωτισμού και αυτό διότι το 1994 που ξεκίνησε ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  η κύρια  δραστηριότητα του  ήταν ο φωτισμός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων ,χώρους εστίασης και διασκέδασης, καταστημάτων και γραφίων , όπως και πάρκων ,οδοποιίας ,λιμανιών, γηπέδων ,νοσοκομείων ,μουσείων  κ.α με έργα που μας ανάδειξαν ως σύμβουλους  φωτισμού στα περισσότερα και καλύτερα έργα των  νησιών  μας .

Διαθέτουμε  τεχνογνωσία διότι εμείς γνωρίζουμε και παρατηρούμε  καθημερινά τις αντοχές των φωτιστικών στην διάβρωση και τις αντοχές τους στις καιρικές συνθήκες των νησιών μας.

Διαθέτουμε  εγγύηση   διότι εμείς σας δείχνουμε σε υπάρχον έργα την ποιότητα των υλικών που προτείνουμε και εγγυούμαστε.

Διαθέτουμε  γκάμα προϊόντων με 6500 είδη στις εκθέσεις μας διότι εμείς μόνο συνεργαζόμαστε με πάνω από 100 προμηθευτές φωτισμού εκ των οποίων οι 19 είναι με απευθείας εισαγωγή από ΕΥΡΩΠΗ & ΑΣΙΑ.

Διαθέτουμε  άποψη  διότι εμείς από το 1994 αδιάλειπτα δίνουμε την παρουσία μας  σε όλες τις εκθέσεις φωτισμού , του εξωτερικού ΜΙLANO, FRAKFOURTI, HONK KONG  παραγγέλλοντας προϊόντα φωτισμού ιδανικά για τις Κυκλάδες.

Διαθέτουμε  καλές τιμές και απόδειξη είναι οι επιτυχίες μας στους  διαγωνισμούς  του δημοσίου , η  συνεργασία με πάνω από  1000 επαγγελματίες όπως Αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες, ηλεκτρολόγους, ξενοδόχους κ.α

Επισκέπτοντας έναν από τους εκθεσιακούς μας χώρους φωτιστικών στα καταστήματα μας ,οι άνθρωποι μας θα σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις  από μελέτη φωτισμού έως και την επίβλεψη στην τοποθετηση τους .Στους αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, κατασκευαστές, ξενοδοχους  και τελικούς χρήστες του οποιδηποτε έργου προδιαγραφουμε μαζι τους και  υποστηριζουμε ολη την πορεια του εργου.

Προσφορές
Κατάλογοι