Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο της Legrand Hellas AEBE, στην Νάξο.

Δημοσίευση: 02/12/2015

LEGRAND  

 Παρουσίαση σε  Νέα Προϊόντα και Λύσεις για Οικιακές και Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις

 H LEGRAND HELLAS AEBE σε συνεργασία με την SMK GROUP στην αίθουσα σεμιναρίων του   Ηλεκτροφωτισμού στο κατάστημα μας στην Νάξο ,  στο πλαίσιο των προωθητικών της δραστηριοτήτων και της διαρκούς παρουσίας της στο πλευρό των συνεργατών της, συνεχίζει  με επιτυχία τον κύκλο σεμιναρίων  των προϊόντων της  σειράς διακοπτών VALENA LIFE & LIVINGLIGHT,  των Φορτιστών Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων όπως και  λύσεων των προϊόντων  Διανομής & Προστασίας ΤΧ3 / DX3 που διαθέτει στην Ελληνική αγορά .

A13A1839  A13A1804

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο σεμιναρίων , παρουσιάστηκαν αρκετά νέα καινοτομικά προϊόντα και συστήματα για οικιακές και ξενοδοχειακές  εγκαταστάσεις. Μεταξύ άλλων έγινε  παρουσίαση του καινοτομικού συστήματος οικιακού αυτοματισμού ZIGBEE που παρέχει ευκολία  προγραμματισμού στον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη, καθώς και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες αυτοματισμού των σύγχρονων εγκαταστάσεων στον τελικό χρήστη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για τη νέα σειρά LIVINGLIGHT διακοπτών φωτισμού καθώς και για τις πρίζες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με την ονομασία GREEN ‘UP ACCESS.

A13A1853 A13A1815

Εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, είχαν την ευκαιρία μετά από την  παρουσίαση   να συζητήσουν με τους συνεργάτες μας  οποιαδήποτε απορία τους , ενώ  στο τέλος της παρουσίασης έλαβε χώρα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των παρευρισκομένων η οποία συνεχίστηκε και κατά το γεύμα που ακολούθησε.