Εκπαίδευση

Ο  ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ θεωρεί υποχρέωση του, τη συνεχή αναβάθμιση του επίπεδου τεχνογνωσίας κάθε επαγγελματία ηλεκτρολόγου συνεργάτη, γι΄ αυτό με τη στήριξη των προμηθευτών του πραγματοποιεί έως και σήμερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια.

 

Schneider Electric Hellas

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

   Ετήσια συνάντηση της Schneider Electric  στο Εδιμβούργο Σκωτίας

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Schneider Electric Ελλάδος, τον  Διευθυντή  και σύσσωμο το επιτελείο του ομίλου, για μία ακόμα  επιτυχημένη συνάντηση που μας πρόσφεραν, αναδεικνύοντας σε όλους  μας   το ενδιαφέρον της Schneider Electric στους ανθρώπους της , στην ενδυνάμωση των μεταξύ  τους σχέσεων , επιθυμώντας την πώληση των προϊόντων της μέσα από υγιές, φιλικό και με κανόνες δικαίου  δίκτυο διανομής .

 schneider electric

 

Από την SMK group

Συριανός Μαρίνος -Βασιλάκη Αικατερίνη

 

 

HAGER

 Αυτοματισμοί και έξυπνη διαχείριση κτιρίου.

18/05/2016 – - Η HAGER HELLAS AEBE σε συνεργασία με την SMKGROUP  στην αίθουσα σεμιναρίων του   Ηλεκτροφωτισμού  στο κατάστημα μας στην Νάξο  ,  στο πλαίσιο των προωθητικών της δραστηριοτήτων και της διαρκούς παρουσίας της στο πλευρό των συνεργατών της, συνεχίζει  με επιτυχία τον   κύκλο σεμιναρίων  στα προϊόντα της  σειράς διακοπτών  Berker.Net , νέας γενιάς ηλεκτρονικών διακοπτών, δυνατότητας έλεγχου των συμβατικών  όσο και των ασύρματων εγκαταστάσεων.

SONY DSChager smk 2

Παρουσιάστηκαν εφαρμογές σε Οικίες και Ξενοδοχεία όπως  και τρόποι  εγκατάστασης, δίνοντας  την δυνατότητα στον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη να θεωρεί ότι τα πάντα είναι δυνατά ….   .

SONY DSCSONY DSC

Μηχανικός με  εξιδανίκευση σε   και στις ασύρματες συσκευές quicklink  ,  είχε την ευκαιρία μετά από την  παρουσίαση   να συζητήσει  με τους συνεργάτες μας  οποιαδήποτε απορία του,  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πλούσιο μπούφε,  όπου και στην συνέχεια  δόθηκαν  σε όλους τους παρευρισκόμενους πλούσια δώρα .

 

 

LEGRAND

Παρουσίαση σε  Νέα Προϊόντα και Λύσεις για Οικιακές και Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις

24/11/2015 – - H LEGRAND HELLAS AEBE σε συνεργασία με την SMK GROUP στην αίθουσα σεμιναρίων του   Ηλεκτροφωτισμού στο κατάστημα μας στην Νάξο ,  στο πλαίσιο των προωθητικών της δραστηριοτήτων και της διαρκούς παρουσίας της στο πλευρό των συνεργατών της, συνεχίζει  με επιτυχία τον κύκλο σεμιναρίων  των προϊόντων της  σειράς διακοπτών VALENA LIFE & LIVINGLIGHT,  των Φορτιστών Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων όπως και  λύσεων των προϊόντων  Διανομής & Προστασίας ΤΧ3 / DX3 που διαθέτει στην Ελληνική αγορά .

A13A1839  A13A1804

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο σεμιναρίων , παρουσιάστηκαν αρκετά νέα καινοτομικά προϊόντα και συστήματα για οικιακές και ξενοδοχειακές  εγκαταστάσεις. Μεταξύ άλλων έγινε  παρουσίαση του καινοτομικού συστήματος οικιακού αυτοματισμού ZIGBEE που παρέχει ευκολία  προγραμματισμού στον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη, καθώς και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες αυτοματισμού των σύγχρονων εγκαταστάσεων στον τελικό χρήστη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για τη νέα σειρά LIVINGLIGHT διακοπτών φωτισμού καθώς και για τις πρίζες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με την ονομασία GREEN ‘UP ACCESS.

A13A1815 A13A1853

Εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, είχαν την ευκαιρία μετά από την  παρουσίαση   να συζητήσουν με τους συνεργάτες μας  οποιαδήποτε απορία τους , ενώ  στο τέλος της παρουσίασης έλαβε χώρα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των παρευρισκομένων η οποία συνεχίστηκε και κατά το γεύμα που ακολούθησε.

 

 

 

 

 

Συμμετοχή σε ημερίδα της Schneider Electric Hellas

H  Schneider Electric Hellas διοργάνωσε ημερίδα , στις  11 Νοεμβρίου 2015 στους διανομείς της, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την κάθετη Μονάδα Κατασκευής Μετασχηματιστών Ελαίου Διανομής. 

sch1 sch2

Οι άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις σε συνάρτηση με την ασφάλεια και τις προδιαγραφές ποιοτικού χώρου εργασίας, πράγματι μας εξέπληξαν .
Οι κ. Μαρίνος Συριανός και ο Μάριος Συριανός από τον  ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ μέλος του δικτύου  SMKgroup  συμμετείχαν στην εκδήλωση με στόχο την τεχνική κατανόηση των απαιτήσεων μιας γραμμής παραγωγής Μ/Σ .

Στόχος ήταν η διάδοση μέσω του δικτύου διανομής, της εξασφαλισμένης ποιότητας Μ/Σ που παράγει το εργοστάσιο με παράλληλα αναπτέρωση του αισθήματος ευθύνης που χρειάζεται να δια κατέχουμε στην προτίμηση  τέτοιων ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων .

 

Σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Στις 14 Ιανουαρίου ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ επένδυσε σε αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου BMW i3 ενώ στις 12 Απριλίου 2015 τοποθετήθηκε το 1ο σημείο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κατάστημα του ηλεκτροφωτισμού στην Νάξο και στις 25 Μαΐου στο κατάστημα του Ηλεκτροφωτισμού Σαντορίνης πλησίον  ΔΕΗ  στα Φηρά Σαντορίνης .

Με δωρεάν παροχή ταχείας φόρτισης ο ΟΜΙΛΟΣ SMK Group μας επιδιώκει την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων , την ενημέρωση της ανάπτυξης της , όπως και την ενημέρωση των πελατών μας στην διάθεση υλικοτεχνικών υποδομών σε εγκατάσταση ταχύ φορτιστή στον χώρο που θα μας υποδείξουν : μελέτη – ηλεκτρική εγκατάσταση – ταχύ φορτιστής – πιστοποιητικό ΔΕΗ

Στην Νάξο όπως και στην Σαντορίνη πραγματοποιώντας μια σειρά   από Σεμινάρια  σε ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες , αρχιτέκτονες μηχανικούς  τον Απρίλιο 2015 αλλά και στους μαθητές του ΕΠΑΛ Σαντορίνης  στις 6 Μαΐου , διαπιστώσαμε το μεγάλο ενδιαφέρον όλων στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

_MG_9164 _MG_9175

Στόχος μας είναι έως τα τέλη Ιουλίου να τοποθετηθούν και στα υπόλοιπα καταστήματα του ομίλου μας στις Κυκλάδες, σημεία φόρτισης Πάρο – Σύρο – Μύκονο όπως και στα μέσα Αυγούστου   στην Ζάκυνθο .

Ο ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα γνωρίζει ότι θα του προσφέρεται αφιλοκερδώς  η παροχή ταχύ φόρτισης είτε είναι κάτοικος των πέντε νησιών των Κυκλάδων είτε πραγματοποιεί τις διακοπές του , χρησιμοποιώντας το όχημα του ώστε να περιηγηθεί στο νησί που επέλεξε αφήνοντας πίσω την ηχορύπανση της πόλης κυρίως και έπειτα ακυρώνοντας την μεταφορά της μόλυνσης καυσαερίων στα νησιά μας.

Η μικρές αποστάσεις , όπως και οι στενοί δύσβατοι δρόμοι των νησιών μας όπου μερικές φορές περνούν μέσα από χωριά καταλήγοντας σε καταπληκτικές τοποθεσίες είναι ιδανικοί για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Φανταστείτε , να οδηγείτε  περνώντας στην κυριολεξία δίπλα από το καφενείο ενός παραδοσιακού χωριού, όπου απολαμβάνουν οι θαμώνες του και να μην ενοχλείται καθόλου την στιγμή της απόλαυσης .

Θέση  ταχύ φόρτισης Νάξου

Διευθύνση : Επαρχιακός δρόμος Γαλανάδο  - Χώρας Νάξου Περιοχή Πλάτανος

Τηλ.  εποικ :  22850 26608

Τύπος Ταχυφορτιστή : BMW type 2

Ώρες λειτουργίας  : 08:00 έως 21:00 εκτός Κυριακής

Κόστος φόρτισης : Δωρεάν

Πρόσθετες παροχές : Ώρες λειτουργίας Κατ/τος

IMG_2628

 

Θέση  ταχύ φόρτισης Σαντορίνης

Διευθύνση : Επαρχειακός  δρόμος Φηρών – Καρτεράδου  Σαντορίνης,

Περιοχή Πλησίον ΔΕΗ

Τηλ.  εποικ :  22860 27054

Τύπος Ταχυφορτιστη : HAGER 3f 22kw type 2

Ώρες λειτουργίας  : 08:00 έως 21:00 εκτός Κυριακής

Κόστος φόρτισης : Δωρεάν

Πρόσθετες παροχές : Ώρες λειτουργιας Κατ/τος

IMG_2764 IMG_2767 (1)

 

ek

Εκπαιδευτικές Εκδρομές σε Εργοστάσια Κατασκευής Ηλεκτρολογικού Υλικού στην ΕΛΛΑΔΑ αλλά και στις χώρες προέλευσης τους όπως Γαλλία , Γερμανία και Ιταλία δίνουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες μας να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους παραγωγής των προϊόντων, να μιλήσουν στους σχεδιαστές, να εκφέρουν άμεσα την γνώμη τους και να ανταλλάξουν γνώσεις μεταξύ τους.

 

 

 

Αίθουσα Σεμιναρίων, άρτια εξοπλισμένη, δημιουργήσαμε στο κεντρικό μας κατάστημα στη Νάξο, όπου με συγκεκριμένο πρόγραμμα σεμιναρίων (OPENSEMINARS) ξεκινήσαμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε:

  • Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγους
  • Μηχανικούς – Μηχανολόγους
  • Αρχιτέκτονες – Διακοσμητές
  • Συντηρητές Ξενοδοχείων, Δημόσιων Οργανισμών, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • Μελετητικών και Κατασκευαστικών Γραφείων
  • Καθηγητών και μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
  • Στο ευρύτερο κοινό  σε προγράμματα εκπαίδευσης εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας στο περιβάλλον.

semsemi

Καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του μεταβαλλόμενου τεχνολογικού  περιβάλλοντος και μεταφέρουμε με εκπαιδευτικά προγράμματα τις νέες τάσεις και  την εμπειρία μας στον κλάδο.

Με θεματολογία που συμπεριλαμβάνει νέα τεχνολογικά και καινοτομικά προϊόντα των προμηθευτών μας, που αξίζουν την προώθηση τους, Πιστοποιήσεις στους επαγγελματίες μας, Οργάνωσης και Ελέγχου  μιας επιχείρησης, Νομοθεσίες  και Κανονισμούς  Εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, βιομηχανικών  αυτοματισμών, Εγκατάστασης Δομημένης Καλωδίωσης, Εγκατάστασης Θεμελιακής γείωσης συμβάλουμε στην ανάπτυξη του κλάδου στην περιοχή των Κυκλάδων.